2014. február 21., péntek

Az igazság "Jézus Krisztusról"

Forrás: Kereszténység leleplezése

http://see_the_truth.webs.com/Jesus_Christ.htm


Sokan akik ezt az oldalt látogatják, ismerik a tényeket arról, hogy a názáreti csupán egy fiktív zsidó archetípus, amit azért találtak ki, hogy a Dzsentilek szolgai módon imádják őt. De mindenekelőtt a názáreti egy elterelés, egy megtévesztés, amivel az emberiséget távol tudják tartani a valódi spiritualitástól, saját lelkük fejlesztésétől. „Jézus” kitalált karakterét spirituális FOGALMAKBÓL tákolták össze, melyek a Távolkeleten gyökereznek, mint például a spirituális alkímia, a kundalini energia, és az, amit „vril”, „csi”, „életerő” és „boszorkányerő” néven ismerünk. Az igazat megvallva a lelkünket úgy válthatjuk meg, hogy spirituálisan fejlődünk, és aktiváljuk ezt az erőt. A názáreti elrettenti ettől az embereket, és óva inti az emberiséget attól, hogy bármilyen spirituális dolgot csináljanak, így tartva őket rabigában, egy teljesen materiális lét által. A keresztények nem tudnak vitatkozni, mivel nem ismerik a valódi spiritualitást. Ők nem tapasztalták meg ezt. Hány keresztény pap/lelkész tudja ábrázolni az emberi lelket?
Ha kinyílik a szemünk, és tudatában vagyunk a boszorkányerő fogalmának, tisztán láthatjuk, hogyan állították össze ezt a karaktert.

A názáreti kitalált karaktere:

• Arra használták, hogy eltávolítsanak minden spirituális tudást, és zsidó archetípusokkal, zsidó városokkal, falvakkal, és más kitalált zsidó materiális baromsággal helyettesítsék. A „Jézus a megváltó” halandzsát és az „újjászületett” kifejezést kicsavarták és eltorzították, majd beépítették ebbe a kitalált személybe. Más szavakkal: elhitették a butákkal, hogy ez a valaki minden spirituális dologról gondoskodik, amíg ők megfelelnek a terveiknek. Ez eltántorítja őket attól, hogy a saját spiritualitásukon dolgozzanak. Sem a názáretiben, sem a zsidók által kitalált keresztény programban nincs semmi spirituális.
• „Jézus” személye gondolatrendőrségként működött, a totális uralom érdekében. Sok háborút vívtak a hit és az eszmék miatt. Mikor az ellenség irányítja azt ami az emberiség agyában van, az ellenség irányítja az emberiséget.
• Mivel a názáreti kitalált, bármi ehet bárki számára. Ő mindig az, amit a jelenlegi rendszer állít és diktál. Változik az időkkel együtt, és megfelel bármilyen tervnek. Ugyanolyan mint a judeo-keresztény biblia, aminek versei annyira ellentmondásosak, hogy bármilyen elgondoláshoz és célhoz hozzá lehet igazítani. [Lásd a Mindenütt jelenlévő názáreti című cikket]
Ideje hogy mindenki felébredjen, és meglássa a spirituális romlást, ami az emberiségnek többtrillió dollárjába, elkárhozott lelkekbe, szükségtelen háborúkba, [veszélyes mértékben] visszatartott tudományba került, köszönhetően a kóser parazitáknak, akik mindezt kitalálták a megtévesztett Dzsentileknek. A keresztény program – az iszlám alávaló doktrínáival karöltve – megakadályozta az emberiség spirituális fejlődését.
A názáreti kitalált életében minden egyes esemény egy FOGALMAT fed fel, amit A KERESZTÉNYSÉGET MEGELŐZŐ POGÁNY VALLÁSOKBÓL LOPTAK EL, MAJD ELTORZÍTOTTÁK ŐKET.
A názáretiről úgy tartják, egy barlangban született, nem pedig istállóban. „A korai keresztény hagyományok szerint jézus egy barlangban született, amit istállónak használtak.”2 Sok tanítás, amely megelőzi a kereszténységet, mint például a Taoizmus vallása, azt állítja, hogy a tobozmirigy egy „barlangban” található. Ez a rendkívül fontos spirituális központ egy üregesnek tetsző részen található az agyban, de sajnos ez a mirigye a legtöbb embernek nem működik. A lélek kinyitásában és a spirituális fejlődésben kulcsszerepet játszik a tobozmirigy aktiválása.
Aztán ott van a “három napkeleti bölcs”, akik “a csillagot követték” a názáreti szülőhelyéig. A “bölcsek” varázslók [Mágusok] voltak, más néven boszorkánymesterek, mivel a kettő egy és ugyanaz. Ez ismét csak egy fogalom szimbolikus megjelenítése, amit a Spirituális Alkímiából loptak. Akik még újak az okkultban és a meditációban [a valódi spiritualitásban], azok kutassanak és tájékozódjanak még egy kicsit [pl. a Joy of Satan oldalán], de mi akik meditálunk, tudjuk, hogy az összesűrített vril/boszorkányerő, amit a csakrákon keresztül cirkuláltatunk, hasonlatos egy csillaghoz. Ez a valódi jelentése a “csillag követésének”.
A 3-as szám, a 7-eshez hasonlóan [a 7 csakra] megjelenik a három mágusban, és ez az ida, a pingala és a szusumna szimbóluma, a lélek három fő nadijáé, illetve a csakrák három csomóját is jelképezi. A hármas szám fogalma nagyon jelentős volt a pogány vallásokban, amik több ezer évvel megelőzték a keresztény vallást. Az “Ördög Vasvillája”, másnéven a “Trishul” is ezt jelképezi, ami távol-keleti eredetű. A Trishul azt szimbolizálja, amint a kígyóenergia átfurakszik a három granthin. [Lásd Sátáni szimbólumok] A 3-as és 7-es szám sok helyen felbukkan a judeo-keresztény bibliában, eltorzítva és meggyalázva.
A “szűznemzés” egy újabb kicsavart fogalom, valódi jelentése az, hogy a csakráknak tisztának és akadálymentesnek kell lennie ahhoz, hogy a spirituális energia felemelkedhessen és cirkulációba kezdjen. Más szavakkal ez a “tisztaság” valódi jelentése. A kitalált istenséggel való egység az isteni spiritualitást jelképezi, ami a boszorkányerő felemelésével jön létre; nem pedig a kitalált YHVH-t, ami csupán a Dzsentilek rabigába hajtására felhasznált zsidó mágia.
A szélhámos karakter feltételezett megfeszítését nagyjából 18 különböző pogány Istentől lopták, akik egy fáról lógtak. A keresztény bibliában több vers is van, ami azt állítja, a názáreti egy fáról lógott:
Ap. csel. 5:30 - A mi atyáinknak Istene feltámasztotta Jézust, kit ti fára függesztve megölétek.
Ap. csel. 13:29 - És mikor mindazokat elvégezték, a mik ő felőle megirattak, a fáról levéve sírba helyhezteték.
A skandináv Isten, Odin megelőzte Jézust, a Krisztust. Odin egy fáról lógott, és valamiféle halált élt meg, aminek révén tudást szerzett. Az “újjászületés” által gnózisra [fejlett spirituális tudásra] tett szert, mint az egyiptomi Isten, Széth, akit a furka néven ismert keresztre feszítettek.1 A Tarot akasztott emberének is ez a jelentése. Buddha a “Bo Fa” alatt ült. A “Bo” vagy “Boa” jelentése “kígyó”, vagyis a kundalini. A fa az emberi lélek ősi megjelenítéseként is szolgál: a törzs a gerinc jelképe, az ágak a 144.000 nadit szimbolizálják, a levelek és gyümölcsök pedig a meditáció gyümölcseit jelképezik; az életerőt, illetve a lélek és az elme erőit. Tegyük hozzá, hogy Krisna, Marsyas, Dodonian és Zeusz is fáról lógtak. A “144.000” egy újabb zsidó-keresztény bibliai megrontás, aminek a csi-erőhöz, a “boszorkányerőhöz” kapcsolódik.
A judeo-keresztény bibliában közel mindent távol-keleti vallásokból loptak, majd ezeket az információkat megmásították. A feltételezett bibliai teremtés, amiben azt állítják, a kitalált “Édenkert” Mezopotámiában volt, szándékosan félrevezeti az embereket, hogy ne nézelődjenek a távol-kelet felé, mivel itt kezdődött a civilizáció, és innen származnak a valódi spirituális tanítások. Szomorú, de ezeken a területeken a keresztény fertőzés sok tanítást megrontott.
A latin kereszt nem volt része a kereszténységnek egészen a 7. századig, és a 9. századig nem is ismerték el teljesen. Ráadásul az emberi lélek is kereszt alakú. Ez megmutatja hogyan pusztították el a spirituális tudást, és hogyan helyettesítették értelmetlenségekkel. A kereszt ezen kívül a fontos négy negyedet is jelképezi.
A názáreti állítólagos “keresztre feszítésekor” bekövetkezett napfogyatkozás a spirituális alkímia nigredo állapotát jelképezi, a feketeséget. Ezt a szintet a fekete varjú és a Fekete Nap is jelképezi.
A három keresztre feszítés, középen a názáretivel [a legendában 2 másikat is keresztre feszítettek] egy allegória, a fő szívcsakrát és a három csomót, szanszkritül “granthit” szimbolizálja. A három csomó a gyökér-, szív- és hatodik csakránál van, és ezeket ki kell nyitni mielőtt a kundalini felemelkedhet. A szívcsakra van középen, és ez köti össze a felső és alsó csakrákat.
A názáreti felemelkedik a “mennybe”: a kundalini felemelkedik a koronacsakráig. A Menny, Föld, és Pokol a Taoizmusból származó fogalmak, és mind megelőzték a kereszténységet és a judaizmust. A Menny a hetedik csakra (“koronacsakra”) jelképe. A föld vagy “középső királyság” a szívcsakra, a “Pokol” pedig a gyökércsakra, ahol a tüzesen izzó kundalini kígyó szunnyad.
A “csodák” amiket a kitalált názáreti véghezvitt, egy ALLEGÓRIA és egy FOGALOM, és bemutatja, mire képes a boszorkányerő. A názáreti jóslatai szintén mind a pszichikus képességek ALLEGÓRIÁI, amiket a saját boszokrányerőnk aktiválásával szerezhetünk meg.
A 12 apostol a Zodiákus 12 jegyének korrupciója, és a boszorkánykovent is jelképezik, amiben a názáreti a 13. tag. A kovenben hagyományosan 13 tag van. Az emberi lélekben 13 elsődleges csakra van.
A názáreti állítólag 33 évig élt. Ez egy másik fogalom – a gerincoszlop 33 csigolyája, amik mentén a kundalini kígyó felemelkedik. Ez a boszorkányerő egyik nagy fejlődési lépcsője.
Saját kutatásaim azt mutatták, hogy a kereszténység korántsem “2000 éves”, mint ahogy azt ők állítják. Személy szerint úgy hiszem, a kereszténység az Inkvizícióval érkezett meg. A kutatás arra mutat, hogy a Vatikán a “szürkék”-ként ismert földönkívüliekkel kötött egyezséget: vagyon és hatalom az emberi lelkekért cserébe. Hogy ez sikeres legyen, minden spirituális tudást el kellett pusztítani.


Ajánlott oldalak:

Jézus, a zsidó archetípus

http://see_the_truth.webs.com/Jewish_Nazarene.htm

Az Új Testamentum leleplezése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése